Medewerkers

Hondenpension de Molshoop is ook een Aequor gecertificeerd leerbedrijf. Dit betekend dat er ook stagiaires voor diverse opleidingen zijn binnen het bedrijf. Stagiaires zijn altijd onder begeleiding van een gediplomeerd medewerker.

 

Coby Satter-Mol ~ Eigenaresse 

Coby runt hondenpension De Molshoop vanaf het eerste begin. Ervaring met honden gedrag heeft ze onder andere opgedaan als Instructrice Gehoorzaamheidstrainingen bij een Kynologen vereniging, het volgen van de opleiding Vakbekwaamheid Asiel/Dierenpensionhouder waarvoor uiteraard gediplomeerd. De opleiding en gediplomeerd voor Kynologische Kennis 1 en heeft de opleiding gevolgd voor Kynologische Kennis 2. Coby fokt al sinds 1990 Teckels onder de naam 'Uut de Slikhoek' en neemt actief en succesvol deel aan tentoonstellingen met haar honden.

 

 


 

Maria Kamphorst-Satter ~ Mede-eigenaar

Maria is van jongs af opgegroeid met honden en actief in het pension. Maria is ook in het bezit van het diploma Vakbekwaamheid Asiel/Dierenpensionhouder, Kynologische Kennis 1, Kynologische Kennis 2 en volgt op dit moment de Cursus E&B (Exterieur en Beweging). Ook is zij actief met haar eigen honden. Volgt met haar Poolse Jachthond gehoorzaamheids trainingen en neemt actief deel aan Nationale en Internationale Tentoonstellingen met de teckels die ze gezamenlijk heeft met Coby onder de naam 'Uut de Slikhoek'

 

 


 

 Onze Medewerk(st)ers:

 

Manissa van Overbeek ~ Medewerkster

Manissa heeft de opleiding dierverzorging aan het Helicon afgerond. Manissa is op meerdere dagen aanwezig en hierdoor een vertrouwd gezicht voor onze gasten

Jeanet de Paauw ~ Medewerkster

Jeanet heeft veel werkervaring in ons pension. Jeanet is wisselende dagen van de week aanwezig.

Merel van Oorschot ~ Stagiaire / weekendmedewerkster

Merel is in 2017 begonnen met haar stage voor de opleiding dierverzorging aan het Helicon College in Den Bosch. Merel heeft stage op maandag t/m vrijdag. Ook werkt Merel in de weekenden en vakanties bij ons. 

 

 

Ilse v Kranenburg ~ Staigiare

Ilse volgt de opleiding dierverzorging in Houten en vult haar BPV periode bij de Molshoop in. Ilse is op de woensdagen in ons pension aanwezig.

 

Connie Vos ~ Stagiaire / vakantiemedewerkster

Connie volgt de opleiding dierverzorging aan het Helicon College. Connie heeft stage gelopen in ons pension en werkt nu tijdens de schoolvakanties nog bij ons.